HOE LANG HANGT MIJN KLEDING

Kleding die door de selectie is gekomen hangt gemiddeld 10 tot 12 weken in de winkel. Het wordt 8 weken voor de volledige prijs aangeboden. Is het dan nog niet verkocht, dan gaat het nog een paar weken in de opruiming. Is het dan nog niet verkocht dan gaat het naar 1 van onze goede doelen.

OPGEBOUWD TEGOED

Zodra wij uw kleding verkocht hebben, bouwt u een tegoed bij ons op. U kunt hier altijd naar informeren aan de hand van het aan u verstrekte klantnummer. U kunt dit tegoed in contanten uitbetaald krijgen of er gekochte kleding mee betalen. Tegoeden die een half jaar na verkoop niet zijn opgehaald komen automatisch te vervallen.

INBRENG

Kleding kunt u, tenzij anders vermeld op de startpagina, zonder afspraak van dinsdag t/m vrijdag tijdens onze openingstijden inbrengen. Op zaterdag alleen op afspraak.
Inbreng zomerkleding: van januari t/m mei
Inbreng winterkleding: van juli t/m november
Geen inbreng: juni en december

AANBIEDEN VAN KLEDING

Wij nemen alleen merkkleding in, die schoon, heel en eigentijds is. De door u aangeboden kleding dient recentelijk te zijn gewassen, zo nodig gestreken, zonder vlekken en zichtbare stoppages. U biedt het aan in een tas voorzien van uw naam en indien mogelijk uw klantnummer. Gebruik hiervoor GEEN vuilniszakken. Onder merkkleding verstaan wij kleding in het midden en hogere segment, dus geen Zeeman, C&A, Wibra, Takko, Vögele etc. (van bijv. Hema, Tuunte, H&M, Only, Vero Moda en Zara nemen wij alleen de mooiere items aan en maar 1 of 2 stuks per klant) Schoenen en laarzen alleen in nieuw staat. Schoenzolen moeten schoon zijn. Geen ondergoed en sokken.

PRIJSBEPALING

Wij etaleren en bemiddelen in de verkoop van uw kleding. Als een artikel verkocht is ontvangt u 40% van de verkoopprijs na aftrek van BTW. Wij bepalen de prijzen van een artikel. Wij behouden ons ook het recht om de prijs van een artikel naar eigen inzicht te verhogen of te verlagen tijdens het seizoen.

VERANTWOORDELIJKHEID

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan uw artikelen. Zoek geraakte of gestolen artikelen zullen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn bij ons niet verzekerd tegen brand- of waterschade. Bedenk dus van te voren goed of u de kleding wel onder onze voorwaarden wilt inbrengen.