Wat verdien je

Hoeveel je kunt verdienen hangt uiteraard af van wat je inbrengt. We prijzen de artikelen aan de hand van het merk, soort, maat en staat van het kledingstuk. Bij verkoop ontvang je 40% na aftrek van BTW. Zodra wij jou kleding verkocht hebben, bouw je een tegoed bij ons op. Je kunt hier altijd naar informeren aan de hand van het aan jou verstrekte klantnummer. Je kunt dit tegoed in contanten uitbetaald krijgen of er gekochte kleding mee betalen. Tegoeden die een half jaar na verkoop niet zijn opgehaald komen automatisch te vervallen.

Wanneer wordt mijn kleding verkocht

De ingebrachte kleding hangen wij in principe op volgorde van inname in de winkel. Maar wij behouden ons het recht om naar eigen inzicht van die regel af te wijken. Er is van te voren geen termijn aan te geven waar binnen de ingenomen kleding in de winkel komt te hangen. In het algemeen hangt dat af van de voorraad in ons magazijn en de hoeveelheid kleding die binnenkomt.

Hoe lang hangt mijn kleding

Kleding die door de selectie is gekomen hangt gemiddeld 10 tot 12 weken in de winkel. Het wordt 8 weken voor de volledige prijs aangeboden. Is het dan nog niet verkocht, dan gaat het nog een paar weken in de opruiming. Is het dan nog niet verkocht dan gaat het naar 1 van onze goede doelen.

Met merken als: